Dvaja technologickí giganti Teledyne e2v a Yumain sa spojili a vyvinuli inovatívny zdroj využívajúci umelú inteligenciu

Korporácie sa rozhodli vytvoriť inovatívny systém na spracovanie vizuálneho obsahu. Spolu s francúzskou firmou Yumain, ktorá sa špecializuje na vývoj softvéru pre umelú inteligenciu, sa plánuje vývoj inovatívnych technológií pre vizuálne riešenia v systémoch.

Vďaka úspešnému vstupu na trh systémov umelej inteligencie a veľkému dopytu po nich začali vývojári venovať čoraz viac pozornosti vývoju tejto technológie v moderných zariadeniach. Doteraz známe spôsoby prenosu informácií ustúpili do pozadia.

Za vývojom nových technológií pre vizuálne vnímanie stojí obrovské úsilie a veľké množstvo hotovostných investícií. Aby však systémy mohli ísť do masy a boli dostupné priemernému spotrebiteľovi, musia byť technológie ľahko použiteľné, optimalizované a spoľahlivé. Používatelia by mali byť schopní ľahko integrovať AI do svojho každodenného života.

Spoločnosti sa rozhodli vytvoriť inovatívny systém na spracovanie vizuálneho obsahu. Spolu s francúzskou spoločnosťou Yumain, ktorá sa špecializuje na vývoj softvéru pre umelú inteligenciu, sa plánuje vývoj inovatívnych technológií pre vizuálne riešenia v systémoch.

Vďaka úspešnému vstupu na trh systémov umelej inteligencie a veľkému dopytu po nich začali vývojári venovať čoraz viac pozornosti vývoju tejto technológie v moderných zariadeniach. Doteraz známe spôsoby prenosu informácií ustúpili do pozadia. Za vývojom nových technológií pre vizuálne vnímanie stojí obrovské úsilie a veľké množstvo hotovostných investícií. Aby však systémy mohli ísť do masy a boli dostupné priemernému spotrebiteľovi, musia byť technológie ľahko použiteľné, optimalizované a spoľahlivé. Používatelia by mali byť schopní ľahko integrovať AI do svojho každodenného života.

 Spoločnosť Teledyn e2v

Tento podnik je súčasťou obrovského holdingu Teledyne Imaging Group. Zaoberajú sa vývojom technológií, ktoré sa využívajú v oblasti vzdelávania, medicíny, logistiky, predaja a ďalších oblastí.

Zvláštnosťou tejto spoločnosti je, že napriek svojej veľkosti a úspechu počúvajú potreby zákazníkov a premieňajú ich túžby na sen. Sledujú trh a zapadajú do jeho rytmu. Popularita a dôležitosť technológií Teledyn je spôsobená možnosťou čiastočne alebo úplne prispôsobiteľného zobrazovacieho riešenia.

 Spoločnosť Yumain

Je v súkromnom vlastníctve francúzskeho podnikateľa a vývojára systémov, ktorý začal svoju činnosť v roku 2011. Spoločnosť sa zaoberá vytváraním inteligentných technologických systémov videnia, ako aj kamier pre priemysel 4.0. Pretože táto spoločnosť má bohaté skúsenosti s vývojom inovatívnych systémov, jej vedenie venuje náležitú pozornosť predovšetkým kvalite, spoľahlivosti a bezpečnosti svojich systémov. Takáto politika nemôže iba potešiť zákazníkov a partnerov. Zameriavajú sa na viacnásobné online testovanie, kontrolu a prevenciu kvality obrazu. Preto si spoločnosť Yumain získala rešpekt zahraničných a domácich investorov.

 Teledyn Imaging Group

Táto spoločnosť je zložená z niekoľkých špičkových firiem, ktoré sa zlúčia pod vedením Teledyne. Je to ona, ktorá vytvára atmosféru profesionality, úspešne rozvíja a propaguje svoju značku na trhu. Každá pobočka spoločnosti je lídrom vo svojich segmentoch a poskytuje len tie najlepšie služby. Široká škála aktivít a široká škála služieb ponúkaných holdingom priťahuje klientov, ktorí chcú vylepšiť spracovanie obrázkov AI. Spoločnosť môže uspokojiť potreby každého zákazníka z akejkoľvek oblasti činnosti, či už je to vedecký výskum, vzdelávací program alebo technológia pre zdravotníctvo. Spoločnosť Teledyn Imaging je nad konkurenciou. Spoločnosť dokáže vyriešiť akékoľvek, aj tie najzložitejšie problémy, a oživiť tie najneuveriteľnejšie nápady svojich klientov.

FacebookMySpace TwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It