Celosvetová pandémia a jej následky dali podnet všetkým spoločnostiam na vývoj inovatívnych systémov a zavedenie robotiky do pracovného toku. Roboty sa stávajú multifunkčnými. A ich možnosti každým dňom narastajú.

Akonáhle Covid-19 ustúpi, všetky tieto technológie sa rozšíria do ďalších oblastí. Táto zložitá situácia významne a nenávratne spôsobila revolúciu na pracovisku. Mnoho spoločností musí na záchranu zamestnancov použiť virtuálne metódy. Niektoré prešli na automatizované technológie a preukázali svoju účinnosť.

Vypuknutie vírusu podnietilo nový vývoj inovatívnych systémov a nový vývoj. Vývojárom sa za krátky čas podarilo vytvoriť automatizovanú robotiku, ktorá by uspokojila všetky potreby spoločností. Ale ešte skôr veľké korporácie zaviedli do svojej práce roboty a ďalšie technológie, aby si prácu zjednodušili. V budúcnosti bude automatizovaný počítač s AI schopný vykonávať krátkodobé úlohy aj prácu pre budúcnosť. To významne zlepší produktivitu práce a tiež zvýši príležitosti pre pracovníkov. To všetko je dobrým indikátorom rastu zisku a znižovania nákladov v budúcnosti.

 Hlavné otázky

 Obmedzenia týkajúce sa práce z domu a cestovania v dôsledku COVID-19 spôsobili spoločnostiam niekoľko problémov. Avšak dávno pred začiatkom pandémie bolo potrebné vytvoriť flexibilnejšie a mobilnejšie pracovné mechanizmy. Známky akútneho problému zostávajú nezmenené.

Mnoho podnikateľov môže mať vzdialených členov tímu, ktorí majú zložité konverzácie a pracujú v kancelárii. Telekomunikácie môžu stratiť nuansy etiky a interakcií, ktoré posilňujú tímovú solidaritu. Ak ľudia zatvoria dvere alebo prejavia svoj vplyv, obchodné výsledky sa zhoršia.

Kvôli pandémii začali spoločnosti hľadať spoľahlivejšie veci na podporu rozptýlenej práce. Teleportovací robot prilákal veľa podnikateľov.

 Diaľkové a vzájomné prepojenie

 Vysielané automatizované technológie umožňujú pracovníkom byť v čase virtuálnej práce „nablízku“. Vďaka vysoko kvalifikovaným funkciám videa sa používatelia môžu pohybovať po pracovnom priestore sami a komunikovať s ostatnými vďaka robotickému televíznemu prezentačnému systému, aj keď sú ďaleko. Osobné vzťahy samozrejme umožňujú ľuďom slobodnejšie a otvorenejšie spolupracovať a komunikovať.

FacebookMySpace TwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It