Inovatívnemu projektu spoločnosti Dent Reality sa podarilo získať investície v podobe 3,4 milióna dolárov na rozvoj svojho vývoja rozšírenej reality. Spoločnosť sa snaží vstúpiť na široký trh a predstaviť svoje produkty ešte širšiemu okruhu spotrebiteľov. Vďaka financovaniu bude môcť korporácia investovať do svojho rozvoja, do rozširovania svojich sektorov. Takto bude podľa zakladateľov možné spopularizovať systém a posilniť jeho konkurencieschopnosť.

 V minulosti spoločnosť spolupracovala so svetoznámymi značkami. Testovali vývoj v obchode Westfield. Spoločnosti Dent Reality sa podarilo vyvinúť jedinečnú aplikáciu, ktorá používateľom uľahčí vyhľadávanie potrebného tovaru. Systém funguje online, šetrí čas a vtiahne vás do procesu. Ide o veľmi sľubný vývoj, ktorý môže byť úspešný nielen v oblasti predaja, ale získať popularitu vo výstavných centrách, múzeách, na železničných staniciach a univerzitách. Šéf spoločnosti ubezpečuje, že neplánuje zostať pri jednej oblasti, ale snaží sa rozšíriť a propagovať startup vo všetkých oblastiach života.

 Sám o sebe môže jedinečný systém Dent Reality poskytnúť spotrebiteľovi všetko najlepšie. Pokročilé technológie poskytujú najrealistickejšiu technológiu na rozpoznávanie okolitého priestoru, kvalitnú digitálnu mapu a dobré rozhranie s AR navigáciou. Vďaka úspešne vyvinutému kartografickému systému sa uľahčila navigácia v obchode, ľahšie sa hľadajú potrebné výrobky. Pomocou špeciálnej aplikácie sa môžete orientovať pomocou mobilného telefónu. To výrazne zjednodušuje hľadanie požadovaného výrobku, stačí zadať názov výrobku do vyhľadávača a systém okamžite ukáže, kde sa výrobok nachádza v regáli, medzi tisíckami iných výrobkov. Takto dochádza k vzájomne výhodnému spojeniu virtuálnej aplikácie a reálnej skúsenosti.

 V tejto fáze vývoja sa peňažný príspevok zhoduje s oznámením svojho názoru na metaverse, obrovské konzervy, ako je napríklad Microsoft. Mladé spoločnosti však dlho nemali dostatočnú podporu a vieru. Rizikových investícií bolo minimum, pretože investori sa poučili z trpkých skúseností iných startupov a nechceli opakovať rovnaké chyby. To bránilo rozvoju takej niky, akou je alternatívna realita, vrátane Dent Reality. Spoločnosť však dokázala nájsť vhodné atraktívne nápady pre investorov.

 Korporácia verí, že metaverse sa stane integrovanou realitou. Virtuálna a alternatívna realita budú existovať ako jeden celok.

FacebookMySpace TwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It